facebook.png
googleplus.png
linkedin.png

Find os på Facebook


SIGN

 

SIGN_210.png

Klik her for at komme til sektionen om skilte, bannere, bildekorationer, storformatprint og anden synliggørelse af din virksomhed

 

SAFE

 

SAFE_210.pngHer finder du produkter til beskyttelse og sikring af dit hjem, bil, butik og meget andetSUN

Alle former for solafskærmning

.

Markiser forlænger sommeren…

Vi danskere er blevet dygtige til at indrette vore haver og terrasser. Vi gør det hyggeligt med alskens detaljer. Vi investerer i lækre havemøbler, grill og meget mere, og forsøger kort sagt at gøre det så hyggeligt som muligt inspireret af vore oplevelser i det varme, sydlige Europa.

Markiser er en naturlig del af denne sammenhæng. De beskytter mod den bagende sol i dagtimerne, og beskytter mod duggen om aftenen så vi kan sidde ude et par timer længere. Har man en lun krog, holder markisen også på varmen og aftenen bliver yderligere forlænget.

Markiser beskytter også møbler og tæpper mod sollyset. Disse lider stor overlast når de udsættes for solens stærke stråler.

Sidst men ikke mindst nedsætter markiser rumtemperaturen i de rum som er afskærmet. Det er ikke mindst en fordel i soverummene. Vi kender sikkert alle til hvor vanskeligt det er at holde rumtemperaturen på et acceptabelt niveau efter en dag med høj sol.

Der er mange muligheder, så tag et kig på vores sider om de forskellige produkter. Du er naturligvis også velkommen til kontakte os os for personlig råd og vejledning.