Idé-Sign_Weblogo_2020.png

Arbejdstøj og firmatøj til virksomheder i Odense og Fyn

Når du vælger arbejdstøj fra Idé-Sign, kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Det står dig frit for, om du selv vil medbringe tøjet der skal trykkes på, eller om du ønsker at vi både skal stå for indkøb/levering af firmatøjet og det efterfølgende tryk.

Vi har god erfaring med at udvælge godt og slidstærkt arbejdstøj som kan holde til lange arbejdsdage og vi garanterer, at trykket holder længe – også selvom tøjet bliver vasket.

Vi har mange forskellige leverandører af profilbeklædning, og vores største force er, at skabe en rød tråd igennem hele virksomhedens profilering – lige fra sælgerens visitkort, til printet logo på de ansattes arbejdstøj og firmabiler.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af firmatøj, eller hvis du ønsker et prisoverslag på en bestemt vare med påtrykt logo, er du meget velkommen til at ringe til os eller sende en mail – så kontakter vi dig.

Nyt arbejdstøj? Vi har udført tryk på tøj i Odense siden 1995

Vores skiltefirma i Odense står klar til at hjælpe dig med at reklamere for din virksomhed – vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for tryk på arbejdstøjet, banner eller skilte eller flot og professionelt påsat folie på bilen. Vi kan også stå for en komplet trykløsning med alt f.eks.: visitkort, brevpapir, tryk på firmatøj, bilfoliering, beachflag og storformatprint af kæmpe plakater samt banner og roll-ups. Kort sagt, hvis der kan trykkes på det, kan vi hjælpe.

Vælger du den komplette løsning, sørger vi for at du kan skabe opmærksomhed omkring dit firma og dit brand, hvor den samlede helhed har et ensartede og professionelt udtryk.

Vi har siden 1995 rådgivet kunder indenfor stort set alle brancher om profilering. Vi giver altid gerne vores bud på, hvor vi erfaringsmæssigt har haft bedst succes med tryk indenfor netop din branche.

Vi hjælpe firmaer med at tjene penge

Det er meget oplagt at få firmaets logo trykt på medarbejdernes firmatøj.

Du kender det sikkert selv, hvis du går rundt i en tøjbutik og har brug for hjælp, det lille logo på medarbejderens trøje, gør det nemt at identificere at det er dem du skal spørge. Samtidig opnår firmaet løbende eksponering og reklame, hvor end medarbejderne færdes i arbejdstiden såvel som på vej hjem fra arbejde.

Arbejdstøj til firmaer i Svendborg, Middelfart, Odense og hele Fyn

Vores skiltefirma holder til i Odense, men vi har kunder til tryk af arbejdstøj i Middelfart, Svendborg, resten af Fyn samt forskellige andre steder i Danmark.

Vi kan tilbyde tryk på alle former for profiltøj, også tøj til mere specielle arbejdsområder hvor der eksempelvis benyttes brandhæmmende arbejdsbeklædning.

Du skal endelig ikke tøve med at kontakte os med specialopgaver. Vi hjælper også gerne med at udforme og designe opsætningen af et nyt flot tekstiltryk på dit arbejdstøj.

Følg os på sociale medier

fb_ide.png fb_bn.png Følg os på LinkedIn

Strandvejen 52, 5240 Odense NØ - Telefon: +45 6310 5058 - Email: info@ide-sign.dk - CVR: 18208075