Acorn Studio
Image is not available
Solfilm
Til biler, bygninger, som gardiner og SikringsFilm
Acorn Studio
Image is not available
Solfilm
Til biler, bygninger, som gardiner og SikringsFilm
previous arrow
next arrow

Solfilm til biler

Hvorfor montere solfilm i bilens ruder?

Der er mange gode grunde til at montere solfilm i bilens ruder…Der er mange gode grunde til at montere solfilm i bilens ruder…

 • Det giver bilen et flot, eksklusivt udseende
 • Reducerer varmen fra solens stråler
 • Reducerer blænding fra solens stråler
 • Beskytter bilens interiør mod falmning og nedbrydning, som følge af solens UV-stråler
 • Giver en meget bedre komfort og større køreglæde
 • Det holder nysgerrige blikke ude
Solfilm til vinduer Odense

  Kør sikkert

  Blænding er den største fare for udsynet, og dermed også én af de største årsager til ulykker i trafikken. Med solfilm monteret i bilens ruder reduceres blændinger fra solens stråler, og det giver dig et klarere og mere behageligt syn af vejen forude.

  Skulle uheldet alligevel være ude, holder den stærke polyesterfilm sammen på knuste bilruder. Det mindsker risikoen for personskader som følgende af flyvende glassplinter – og så letter det oprydningen gevaldigt!

  Hvad siger loven om solfilm i biler?

  Fra den 20. december 2004 er det blevet lovligt at montere alle typer af autofilm i – også i personbiler – forudsat bilen er forsynet med et sidespejl i højre side. Der må udelukkende monteres solfilm i bagruden og de bagerste sideruder (bag førerens 180 gr. synsfelt fremefter).Læs evt. mere om disse regler på Færdselsstyrelsens hjemmeside.

  Vil du gerne kontaktes? Udfyld formularen eller ring til 6310 5058 

  Solfilm til bygninger

  Hold hovedet koldt i varmen

  Et af de største problemer for mange virksomheders arbejdsmiljø er den høje varme der kan være svær at få bugt med i moderne kontorlandskaber.

  Store vinduesarealer giver masser af lys i rummene, og megen varme fra solen. Kombineret med de mange pc’er, monitorer og andet elektronisk udstyr, sidder medarbejderne ofte og arbejder i en ‘stegeovn’.

  Brug for solbriller indendørs?

  I mange kontormiljøer er blænding fra sollyset et stort problem. Reflektioner i computerskærmene, og generelt et alt for kraftigt lys i rummet, får medarbejderne til at sidde og knibe øjnene sammen.

  I løbet af få timer resulterer disse faktorer i hovedpine og andre gener. Disse gener kan fjernes ved at få monteret solfilm. Her er nogle af de fordele der opnås:

  • Kraftig reduktion i udgifterne til klimaanlæg
  • Store besparelser på varmeudgifterne
  • Forskønnelse af bygningens udseende
  • Reduktion af blændinger i computerskærme
  • Beskytter inventar mod falmning fordi uv-lyset filtreres fra
  • Øger komforten – forbedrer produktiviteten

  Vi har ca. 40 forskellige film i programmet, alle med forskellige egenskaber, for at kunne løse lige netop din opgave!

  Der ydes op til 10 års produktgaranti, og vores uddannede montører sikrer problemfri montering.

  Solrullegardiner

  Idé-Sign er autoriseret forhandler og montører af Sunflex solrullegardiner. Sunflex er dansk produceret, på egen fabrik siden 1974.

  Hvorfor vælge Sunflex solrullegardiner?
  Sunflex solrefleks rullegardinet blev udviklet i Vedbæk i 1972. Siden starten er meget blevet rettet til, og i dag fremstår vores rullegardiner som markedets bedste, mest holdbare og gennemtestede.

  Designet er klassisk uden at være dominerende, og gardinet er yderst fleksibelt og kan derfor tilpasses alle typer vinduer.

  Et Sunflex solrefleks-rullegardin består af aluminium profiler og specialfremstillet solfilm med høj ydeevne, og monteres indvendigt direkte på vinduet eller vinduesrammen.

  Rullegardinet er brugervenligt og panteret i europa, og det giver den enkelte medarbejder muligheden for, at bestemme hvor meget af vinduet som skal være afdækket af solfilmfilteret, hvilket ikke er muligt med en traditionel solfilmløsning.

   

  SikringsFILM

  Pas godt på dig og dine nærmeste med vores udvalg af beskyttelsesfilm, sikkerhedsfilm og antigrafittifilm.

  Vil du ringes op? Udfyld formularen eller ring til 6310 5058