Acorn Studio
Image is not available
Skilte
Facadebogstaver, indendørs- og udendørsskiltning, pyloner, skiltesystemer,
tryk på markiser, glasdekoration og specialopgaver
Acorn Studio
Image is not available
Skilte
Facadebogstaver, indendørs- og udendørsskiltning, pyloner, skiltesystemer,
tryk på markiser, glasdekoration og specialopgaver
previous arrow
next arrow

Facadebogstaver

Virksomhedens eller butikkens facade er det første dine kunder får øje på. Ved at vælge en skilteløsning med facadebogstaver, opnås et ‘let’ og moderne udseende – til overkommelige priser.

I vores skiltefirma i Odense udfører vi facadebogstaver i mange forskellige materialer, farver og tykkelser – med og uden lyseffekter.

Vil du gerne kontaktes? Udfyld formularen eller ring til 6310 5058 

Indendørsskiltning

Indendørsskiltning er lige så vigtig som den udendørs. Denne skiltning er med til at sikre at såvel besøgende som virksomhedens egne medarbejdere kan finde den eller det de søger.

Indendørsskiltning kan være alt lige fra en dekorativ folietekst monteret direkte på væggen eller en informationstavle, til et komplet system af dørskilte, vingeskile, navneskilte og meget andet.

Udensdørsskiltning

Naturligvis ønsker du tydeligt at markere jeres domicil – du ønsker jo at fange kundernes opmærksomhed. Du ønsker at fortælle dem om de sidste nye tilbud, serviceydelser eller andet din virksomhed kan tilbyde.

Hvordan gør du det? – Du skilter selvfølgelig med det!

Det du har brug for kan være mange ting: Et facadeskilt (med eller uden lys, facadebogstaver (med eller uden lys), en foliedekoration direkte på butiksruden. Et kæmpestort facadebanner der kan ses 100 meter væk. Et flot messingskilt til indgangsdøren. Et galgeskilt, et udhængsskilt… Kort sagt er mulighederne uendelige. Sæt os gerne på prøve!

Pyloner

Mange butikker ligger helt ud til vejen, og kan derfor med stor fordel anvende facadeskilte og udhængsskilte. Andre butikker, og især virksomheder i industriområder, ligger lidt mere tilbagetrukket på grunden. For at sikre at alle kan finde din virksomhed, kan en pylon være den helt rigtige løsning.

Pyloner kan leveres i mange størrelser og faconer, med og uden indbygget lys, monteret med fræste bogstaver eller folie.

Tryk på markiser

Igennem en årrække har vi trykt logo og tekst på markiseduge, for mange leverandører. Vores teknik sikrer lang holdbarhed og knivskarpe kanter på trykket. Det er også muligt at få printet et billede, eller et logo med mange farver og skygger, direkte på markisens stof.

Spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt – vi kan næsten helt sikkert lave det I forespørger. Hvis ikke vi kan, så kender vi nok nogle der kan.

PRISER FRA 1000 DKK

Skiltesystemer

‘Gadesælgere’, ‘A-skilte’… ja, kært barn har mange navne.
Udtrykket dækker da også over meget mere end den traditionelle skiltestander vi alle kender.

Der er også moderne bannerstandere, til udskiftelige medier. Der er brochurestandere, butiksindretning og meget mere.

En del af alle disse ting har vi samlet i dette online katalog, som kan ses via linket her. Dette er du meget velkommen til at finde dine kommende skilte i.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille dine skilte hos os, står vi altid til rådighed på telefon 63 10 50 58 eller på mail info@ide-sign.dk.

Glasdekoration

Her kan du se vore kataloger med motiver til glasdekoration.

Motiverne kan leveres som skabeloner til rigtig sand- eller glasblæsning, men de kan også leveres skåret i selvklæbende folie. Vi har folier i mange farver, inklusive nogle der ligner sandblæst glas.

For yderligere information, priser eller andre oplysninger, er I meget velkomne til at kontakte os.

Specialopgaver

Næsten alle opgaver kan vel gå under betegnelsen “specielle”, for i en moderne skiltevirksomhed er alt muligt – og intet er standard.

Spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt – vi kan næsten helt sikkert lave det I forespørger. Hvis ikke vi kan, så kender vi nok nogle der kan.

Vil du ringes op? Udfyld formularen eller ring til 6310 5058