Acorn Studio
Image is not available
Bildekoration
Person- og varebiler, trailere, lastbiler og totalindpakninger
Acorn Studio
Image is not available
Bildekoration
Person- og varebiler, trailere, lastbiler og totalindpakninger
Acorn Studio
Image is not available
Bildekoration
Person- og varebiler, trailere, lastbiler og totalindpakninger
previous arrow
next arrow

Person- og varebiler

Det er ikke uden grund at mange kalder bildekorationer – eller autoreklame – for GRATIS reklame. Med en flot og veludført autodekoration øges eksponeringen af firmaet væsentligt.

Firmaets vognpark giver oceaner af GRATIS reklameplads, der ses igen og igen. En bildekoration holder lige så længe som bilen, og prisen er ikke mere end en lille annonce i avisen.

En mulighed som flere og flere benytter er at bruge bilen som annonce. Her produceres et digitalprint, eksempelvis med månedens tilbud, og dette udskiftes så med jævne mellemrum. Sådan en løsning er en billig måde at reklamere på – og det sikres at der hele tiden skabes ny opmærksomhed om dit firma og dine produkter.

Bildekoration og bilreklame Odense, Fyn

Vil du gerne kontaktes? Udfyld formularen eller ring til 6310 5058 

Trailere

Har du også lagt mærke til IKEAs trailere med reklamer på? Hvorfor tror du at de kan låne trailere ud gratis? Det er selvfølgelig fordi der er en stor reklameværdi i det – til en lav pris sammenlignet med andre annoncemedier.

Har din virksomhed også en eller flere trailere, skurvogne, campingvogne, hestetrailere, trailerlifte eller andet, så gå ikke glip af denne GRATIS reklameplads.

Lastbiler

Lastbiler kører tusindvis af kilometer om måneden. De ses hver eneste dag – af rigtig mange mennesker. Derfor er en fornuftig udnyttelse af den gratis reklameplads der er på disse biler en rigtig god investering!

Mange lastbiler kører ikke blot om dagen – de kører også om natten. Dekorationer udført i refleksfolie giver virkelig blikfang og synlighed – og så øger det sikkerheden for alle trafikanter.

Lad os lave et design til dekoration af din vognpark, det betaler sig!

Total­indpak­ninger

Totalindpakning, fuldfoliering, wrapping – kært barn har mange navne – af biler og andre køretøjer i folie giver maksimal reklame-effekt! Desuden er det en god måde at beskytte bilens lak.

Du kender sikkert dette fra taxaerne, men firmaer der ønsker deres biler i en speciel farve gør også brug af dette. Ja, også privatpersoner som gerne vil have en bil i en ny og fræk farve – eller måske i et “flower-power” look – kan få deres bil pakket ind i folie.

Totalindpakning sørger for at din bil opnår den optimale gensalgsværdi, da originallakken beskyttes af folien. Endvidere kan der ved indkøbet af bilerne tages hensyn til hvilken farve der er lettest at sælge igen, og bilen kan så pakkes ind i folie med firmaets egne farver og design.

Vil du ringes op? Udfyld formularen eller ring til 6310 5058