Acorn Studio
Image is not available
Bannere og roll-ups
Roll-ups og bannere til stilladser, reklamer og studentervogne
Acorn Studio
Image is not available
Bannere og roll-ups
Roll-ups og bannere til stilladser, reklamer og studentervogne
previous arrow
next arrow

Bannere – produktion af roll-ups og reklamebannere i Odense

En oplagt måde at reklamere for din virksomhed på er ved at få produceret et banner hvorpå virksomhedens logo og navn er påtrykt.

Et reklamebanner kan bruges i mange situationer, og vi har – siden 1995 – produceret både små- såvel som storformat bannere til mange forskellige brancher.

P. g. a. vores konkurrencedygtige produktionspriser, er det oplagt at benytte banneret til mange forskellige formål, og vi har derfor også meget andet end virksomhedskunder.

Roll-up & banner Odense, Fyn

Vil du gerne kontaktes? Udfyld formularen eller ring til 6310 5058 

Stilladsbanner, reklamebanner og studentervogn bannere

Banner til studentervogn – Vi har mange studenter, som vælger både at købe og få produceret banner til studentervognen hos os. På den måde slipper de for at bruge lang tid, og mange penge på, selv at male det. Med et studentervogn banner fra Idé-Sign, er du sikret en løsning, som ikke kun er en fryd for øjet, men som også er produceret i materialer af højeste kvalitet. Så skal du ikke frygte hverken dårligt vejr eller lavthængende grene fra træer langs vejen.

Reklame & stilladsbanner – Vi producerer også mange udendørs stilladsbannere til håndværksvirksomheder i Odense og på resten af Fyn. Dette er den mest oplagte form for reklamebanner til en håndværksvirksomhed, da det er produceret i meget stort format, og hænger f. eks. på et stillads, som i forvejen allerede tiltrækker meget opmærksomhed hos de forbipasserende.

Roll-ups og tryk til gode priser på Fyn

Hvis din virksomhed holder til tæt ved en større vej, kan du med fordel (og hvis det er tilladt i dit område) vælge at fremhæve kampagner eller særlige tilbud med et stort reklamebanner ved vejen. Det kan nemt monteres på siden af en trailer, rundt om et par halmballer, eller hvad du ellers har tilgængeligt.

Når du når du bestiller banner med tryk fra vores skiltefirma i Odense, kan du vælge mellem flere forskellige materialer.

Tager du ofte på messe med din virksomhed, kan vi hjælpe dig med gode løsninger, der er nemme at have med på farten. Blandt andet kan vi til gode priser fremstille såkaldte roll-ups, som er et lille stativ, hvor der er monteret en plakat med et budskab fra din virksomhed på, som du nemt kan rulle op (heraf navnet ”roll up”) og stille klar. Rollups er også meget velegnet at benytte, hvis du eksempelvis er alene afsted, da de er meget nemme at betjene.

Udendørs banner med tryk?
Kontakt Idé Sign i Odense

Med andre ord kan vi fremstille en løsning lige efter dit hoved, både hvad angår tryk, materialer og størrelse. Da formålet er at skabe opmærksomhed og blive set, kan vi selvfølgelig også producere tryk i storformat – både på papir, tekstil, tricot, polyester, PVC og det meget populære PVC MESH.

Vores brede udvalg af materialer gør det muligt at få en løsning med et flot tryk i et lækkert materiale, uanset om du skal benytte det til at pryde væggen indendørs, eller om du har brug for et mere slidstærkt materiale til et udendørs banner.

Du er altid velkommen til at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på et reklamebanner til stilladset, banner til studentervognen eller noget helt tredje.

Vil du ringes op? Udfyld formularen eller ring til 6310 5058